De Nieuwe Fabia en de Nieuwe Fabia Combi - Simply irresistible
Irresistible Design
Irresistible DesignIrresistible Design

Het design maakt de nieuwe Fabia en Fabia Combi nog onweerstaanbaarder.

De precieze lijnen en scherpe rondingen trekken onmiddellijk alle aandacht: u kan uw ogen niet van deze pareltjes afhouden!

Wacht niet tot u de aandacht krijgt, eis ze meteen zelf op! Trek een opvallende outfit aan en doe uw publiek naar adem snakken. Geniet van jaloerse blikken waar u ook komt. Fascineer op elke straathoek. Maar blijf vooral uzelf: de nieuwe Fabia kan namelijk meer dan ooit gepersonaliseerd worden. Zo lijkt uw wagen op u. En zo is ze, net als u, totaal onweerstaanbaar.

Irresistible Colours

Irresistible colours

Ga kleurrijk door het leven!

Dak, kofferdeksel, buitenspiegels, velgen, interieur: er zijn nu meer dan 125 combinaties aan kleuren mogelijk om uw Fabia helemaal op uw eigen persoonlijkheid af te stemmen! Bekijk snel alle mogelijkheden via de Car Configurator en stel in real-time de Fabia van uw dromen samen.

Irresistible interior

Propvol Simply Clever-handigheden

Safety

Neem risico’s in het leven, maar nooit op de weg

Zorgeloos genieten van de onweerstaanbare kwaliteiten van de nieuwe Fabia, dat kan omdat ze worden ondersteund door veiligheidssystemen die op alles zijn voorzien. De nieuwe Fabia behaalde namelijk de best mogelijke score op de EURO NCAP crash test!

Irresistible support systems
Performances

Verschillende soorten motoren en transmissies zijn beschikbaar om u de prestaties te bieden die bij u passen, maar ook om u een onweerstaanbaar rijplezier te bezorgen. Minder brandstof verbruiken zonder te verliezen aan kracht: goed voor zowel de natuur als uw portemonnee!